اداری چی

خرید شرکت ثبت شده | قیمت خرید و فروش شرکت آماده

  • افزودن به علاقه‌مندی 550,000,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 20,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 70,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 70,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 50,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 10,000,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 50,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 10,000,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 40,000,000 تومان
  • افزودن به علاقه‌مندی 20,000,000 تومان
  • شرکت ثبت شده

    چگونگی خرید شرکت ثبت شده

    مراحل و شیوه قانونی خرید شرکت ثبت شده با توجه به مولفه هایی مثل نوع شرکت، میزان سرمایه اولیه و ... متفاوت است. برای مثال خرید شرکت های سهامی با خرید سهام این شرکت ها صورت می گیرد. این در حالی است که خرید شرکت های مسئولیت محدود، باید با رضایت سایر شرکا و به موجب سند رسمی صورت گیرد. خرید شرکت ثبت شده در مورد شرکت های سهامی به معنای خرید سهام این شرکت ها می باشد. در مورد سایر شرکت های تجاری مثل شرکت های تضامنی، شرکت های با مسئولیت محدود، شرکت های تعاونی و ... می بایست مقررات خاص مربوط به انتقال مالکیت آن نوع شرکت رعایت شود. خرید شرکت ثبت شده

    بهترین راهکار برای خرید شرکت ثبت شده

    در حال حاضر موسسات ثبتی و حقوقی ارائه دهنده خدمات ثبت شرکت و خرید و فروش آن می باشند. شما با مراجعه به شرکت های ثبتی و حقوقی می توانید ضمن انعقاد تفاهم نامه ای، شرکت مورد نظر خود را ثبت کنید. علاوه بر استفاده از خدمات ثبت شرکت می توانید با خرید سهام شرکت های سهامی یا سهم الشرکه در شرکت های غیر سهامی، مالکیت این شرکت ها را به دست آورید. با توجه به تفاوت هایی که در مورد خرید انواع گوناگون شرکت های تجاری وجود دارد، در ادامه با توجه به نوع شرکت های تجاری که تقاضای خرید آن می شود، شرایط خرید شرکت ثبت شده را مورد بررسی قرار می دهیم.

    خرید شرکت ثبت شده سهامی

    مطابق با ماده 20 قانون تجارت، به شرکت هایی شرکت سهامی گفته می شود که سرمایه آنها به قطعات کوچکتری با نام سهم، تقسیم شده باشد. شرکت های سهامی به دو گروه شرکت های سهامی عام و شرکت های سهامی خاص تقسیم می شوند. برخی از مهمترین تفاوت های حقوقی بین شرکت های سهامی عام و شرکت های سهامی خاص از قرار زیر است:
    • همانطور که اشاره شد سهام شرکت سهامی عام در بازار بورس و اوراق بهادار عرضه می شود و قابل داد و ستد است. اما سهام شرکت سهامی خاص قابل ارائه در بازار بورس نیست. هرگونه خرید و فروش سهام شرکت سهامی خاص مستلزم تنظیم سند رسمی در دفترخانه ثبت اسناد رسمی و موافقت همه شرکا می باشد.
    • شرکت های سهامی عام معمولاً شرکت های بزرگی هستند که سرمایه آنها از طریق مشارکت مالی مردم تامین می شود. در مقابل شرکت های سهامی خاص از نظر حجم سرمایه کوچکتر از شرکت های سهامی عام بوده و تعداد آنها نسبت به شرکت های سهامی عام بسیار بیشتر است. سرمایه شرکت های سهامی خاص را نمی توان در سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه کرد.
    • حداقل اعضای لازم برای تشکیل شرکت سهامی عام پنج نفر است. این در حالی است که شرکت سهامی خاص با حضور حداقل سه نفر تشکیل می یابد.
    • با توجه به حج فعالیت شرکت های سهامی، تعداد شرکت های سهامی خاص بسیار بیشتر از شرکت های سهامی عام است. شرایط تاسیس شرکت های سهامی خاص نیز نسبت به شرکت های سهامی عام آسان تر است.
    • یکی دیگر از تفاوت های اساسی بین شرکت های سهامی عام و خاص، در نحوه انحلال این شرکت ها می باشد. انحلال یک شرکت به معنای پایان یافتن فعالیت و شخصیت حقوقی آن شرکت است.

    خرید شرکت با مسئولیت محدود

    در شرکت های با مسئولیت محدود سرمایه شرکت به سهام تقسیم نمی شود. به هر شریک با توجه به آورده ای که در شرکت دارد، سهم الشرکه تعلق می گیرد. انتقال سهم الشرکه در شرکت با مسئولیت محدود، مستلزم موافقت حداقل سه چهارم شرکا می باشد، که اکثریت عددی را نیز میان شرکا داشته باشند. خرید شرکت با مسئولیت محدود نیز مستلزم تنظیم سند رسمی در دفترخانه ثبت اسناد رسمی است.

    خرید شرکت تعاونی

    مطابق با ماده 51 قانون تجارت، شرکت تعاونی شرکتی است که حداقل 51 درصد از سرمایه آن توسط دولت تامین شده باشد. بنابراین همانطور که پیداست شرکت تعاونی قابل فروش نیست. لکن مانند سایر شرکت تجاری به شیوه آسانی می توان سهم الشرکه شرکت های تعاونی را خرید. برای خرید سهم الشرکه شرکت ثبت شده تعاونی کافی است رضایت صاحب سهم الشرکه را جلب کنید.

    ثبت انواع شرکت های تجاری

    مطابق با ماده 1 قانون ثبت شرکت ها تمام شرکت های تجاری که در قلمروی کشور ایران فعالیت می کنند، باید در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده و شماره ثبت دریافت کنند. یک شرکت تجاری پس از آن که به ثبت رسید دارای شخصیت حقوقی مستقل می شود و می تواند مورد حق و تکلیف قرار گیرد. در گذشته ثبت شرکت های تجاری مستلزم مراجعه حضوری به اداره ثبت و ارائه مدارک به صورت فیزیکی بود. در حال حاضر و با تاسیس سامانه های اینترنتی ثبت، کلیه مراحل ثبت شرکت های تجاری به شیوه اینترنتی صورت می گیرد. برخی از مهمترین مدارک مورد نیاز برای ثبت انواع شرکت های تجاری از قرار زیر است:
    • طرح اساسنامه؛ اصلی ترین سند رسمی یک شرکت، اساسنامه آن شرکت است. برای آن که بتوان یک شرکت تجاری را مطابق با قانون ثبت شرکت ها ثبت کرد، باید اساسنامه شرکت به تصویب موسسین آن شرکت برسد. اساسنامه سندی است که اطلاعات مهمی از جمله مشخصات شرکای شرکت، موضوع و مدت فعالیت شرکت، نوع شرکت، سرمایه شرکت و ... در آن درج می شود.
    • مدارک شناسایی شرکای شرکت؛ برای آن که یک شرکت به ثبت برسد، مدارک شناسایی آورندگان سرمایه باید به اداره ثبت ارسال شود. مشخصات شرکای شرکت از جمله نشانی محل اقامت ایشان نیز باید به اداره مذکور تحویل داده شود.
    • برای ثبت یک شرکت تجاری، نام مدیران و بازرسان شرکت و همچنین موافقت ایشان باید اداره ثبت شرکت ها اعلام شود.
    • اداره ثبت شرکت ها برای ثبت انواع شرکت های تجاری هزینه ای تحت عنوان حق‌الثبت دریافت می کند. در حال حاضر حق‌الثبت شرکت تجاری نیز به شیوه برخط و از طریق سامانه های اینترنتی بانک های عضو شبکه شتاب صورت می گیرد.
    مراحل ثبت انواع شرکت

    مراحل ثبت انواع شرکت

    برای ثبت شرکت های تجاری، باید به سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمود. گام بعدی برای ثبت شرکت، تکمیل اظهارنامه ثبت شرکت می باشد. اظهارنامه ثبت شرکت یک درخواست آنلاین است که متقاضی ثبت شرکت باید آن را تکمیل نماید. کلیه اطلاعات مربوط به شرکت و شرکای آن باید در اظهارنامه ثبت شرکت ذکر شوند. برخی از مهمترین اطلاعاتی که می بایست در اظهارنامه مذکور ذکر شود عبارتند از:
    • نام، نام خانوادگی و سایر مشخصات مربوط به موسسین شرکت؛ منظور از موسسین شرکت سهامداران و وارد کنندگان سرمایه به شرکت هستند.
    • موضوع فعالیت شرکت؛ هر شرکت تجاری با یک موضوع خاص تاسیس می شود. منظور از موضوع شرکت، حوزه اصلی فعالیت آن شرکت است. برای مثال یک شرکت دانش بنیان ممکن است با موضوع تولید داروی ضد سرطان تشکیل شود. بدیهی است چنین شرکتی نمی تواند مبادرت به تولید تجهیزات هواپیما نماید. از نظر قانون تجارت، یک شرکت تجاری تنها می تواند در همان موضوع و زمینه ای که به ثبت رسیده است فعالیت نماید.
    • مدت فعالیت شرکت؛ یکی دیگر از موضوعات مهمی که باید در اظهارنامه ثبت شرکت عنوان شود، مدت فعالیت شرکت است. در اینجا باید خاطرنشان شد که شرکت های تجاری ممکن است به صورت دائمی یا موقتی تاسیس شوند. شرکت موقتی برای انجام یک فعالیت خاص تشکیل می شود و پس از انجام آن فعالیت خود به خود منحل می شود.
    • مرکز شرکت؛ مطابق با قانون تجارت در صورتی که شرکت تجاری دارای مرکز یا مقر باشد، نشانی مرکز شرکت و همچنین نشانی شعب آن شرکت باید در اظهارنامه ثبت شرکت بیان شود. یکی از مراحل ثبت شرکت، کارشناسی محل شرکت است که توسط مامورین اداره ثبت صورت می گیرد.

    نکات حقوقی در خصوص خرید شرکت های ثبت شده

    برخی از مهمترین نکات حقوقی در خصوص خرید شرکت ثبت شده عبارتند از:
    • شرایط قانونی و حقوقی لازم برای خرید شرکت ثبت شده با توجه به مولفه هایی مثل نوع شرکت، میزان سرمایه شرکت و ... متفاوت است. خرید برخی از انواع شرکت های تجاری مثل شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود، مستلزم موافقت سایر شرکای شرکت است. این در حالی است که سهام شرکت های سهامی عام و سهم الشرکه شرکت های تعاونی به سادگی قابل خرید و فروش است. همانطور که اشاره شد سهام شرکت سهامی عام با داد و ستد برگه سهم نیز قابل فروش است.
    • یکی از موضوعات حقوقی مهمی که باید هنگام خرید شرکت ثبت شده به آن توجه داشت، موضوع فعالیت شرکت است. در واقع شخصی که متقاضی خرید شرکت است باید ابتدا در خصوص موضوع شرکت (خدماتی، مسافرتی، دانش بنیان و ...) تصمیم گیری کند. مطابق با قوانین و مقررات موجود تغییر موضوع شرکت ممکن نیست. بنابراین توصیه می شود پیش از خرید شرکت در خصوص موضوعاتی مثل موضوع شرکت و مدت فعالیت آن اطلاعات لازم را کسب نمایید.
    • به طور کلی توصیه می شود پیش از خرید شرکت، اصالت و شماره ثبت شرکتی که قصد خرید آن را دارید از طریق سامانه های مذکور استعلام کنید. برای استعلام اصالت و قانونی بودن شرکت ثبت شده، راهکارهای متنوعی وجود دارد. در حال حاضر با مراجعه به سامانه اینترنتی ایران شرکت به نشانی https://irsherkat.ssaa.ir/ می توان از قانونی بودن شرکت های ثبت شده مطلع گردید.
    راهکارهای-خرید-شرکت

    بهترین راهکار خرید شرکت ثبت شده

    برای خرید شرکت ثبت شده راهکارهای متنوعی وجود دارد. در حال حاضر برخی از سامانه های اینترنتی و نرم افزارهای کاربردی، مقدمات لازم برای خرید و فروش شرکت را فراهم می کنند. علاوه بر این موسسات حقوقی و ثبتی نیز هم خدمات ثبت شرکت های تازه تاسیس را ارئه می دهند و هم از طریق مراجعه به آنها می توان نسبت به خرید شرکت ثبت شده مبادرت نمود. چنانچه قصد خرید شرکت ثبت شده را دارید یکی از موضوعات مهمی که می بایست به آن توجه نمایید، مسئله بدهکاری های شرکت است. در اینجا باید توجه داشت که پس از ثبت، شرکت تجاری دارای شخصیت حقوقی شده و ممکن است مورد حق و تکلیف قرار گیرد. در همین راستا ممکن است شرکتی که قصد خرید آن را دارید به اشخاص ثالث بدهکاری داشته باشد. در این صورت با خرید شرکت، بدهکاری شرکت به شما انتقال می یابد. از همین رو توصیه می شود پیش از خرید شرکت ثبت شده در خصوص بدهکاری های مالی و مالیاتی شرکت، محکومیت های حقوقی و کیفری شرکت و سایر سوابق اداری و قضایی شرکت اطلاعات لازم را کسب نمایید. گاه انجام یک اشتباه کوچک حقوقی در زمینه خرید شرکت ثبت شده، ممکن است نتایج نامطلوب فراوانی را در پی داشته باشد. از همین رو توصیه می شود پیش از انجام هرگونه اقدام عملی در زمینه خرید و ثبت شرکت های تجاری و غیر تجاری، با یک یا چند نفر وکیل دادگستری متخصص در امور شرکت ها، مشاوره حقوقی داشته باشید.

    قیمت خرید و فروش شرکت ثبت شده

    همانطور که در آگهی ها مشاهده می کنید قیمت خرید شرکتهای ثبت شده و آماده با یکدیگر متفاوت خواهد بود. در واقع هر شرکت با توجه به : موضوع فعالیت، سال تاسیس، رزومه شرکت، نداشتن بدهی و ... قیمت گذاری می شود. پس حتما به این 2 نکته توجه کنید که حتما از مراجع ذی الصلاح استعلام سالم بودن شرکت را بگیرید و دوم اینکه از کارشناسان در این زمینه استعلام قیمت شرکت ثبت شده را بگیرید تا متضرر نشوید. خرید شرکت ثبت آماده

    جمع بندی و نکات پایانی

    برای خرید شرکت ثبت شده شیوه های گوناگونی وجود دارد. خرید یک شرکت گاه مستلزم داد و ستد برگه سهم است. در مواردی مثل شرکت های سهامی خاص، انتقال شرکت باید با موافقت همه شرکا صورت پذیرد. به طور کلی خرید هر نوع شرکت تجاری مستلزم رعایت شرایط و مقررات مخصوص به آن شرکت است. مهمترین قوانین و مقررات حاکم بر خرید و فروش شرکت ها، در لایحه اصلاحی قانون تجارت، مصوب 1347 تعیین گردیده است. در حال حاضر شرکت های ثبتی و حقوقی متعددی به شیوه های حضوری و غیر حضوری آماده ارائه خدمات ثبت و خرید شرکت های تجاری می باشند. برای خرید و ثبت شرکت های تجاری کافی است به موسسات مزبور مراجعه نمایید. امروزه اکثر مراحل مربوط به ثبت و خرید شرکت به شیوه غیر حضوری و با مراجعه به درگاه اینترنتی مربوط به اداره ثبت شرکت ها صورت می گیرد. توصیه می شود پیش از خرید شرکت، استعلامات مورد نیاز از جمله استعلام شماره ثبت، استعلام بدهی مالیاتی و ... را دریافت کنید. خرید شرکت ثبت شده در بسیاری از موارد مستلزم حضور در دفترخانه ثبت اسناد رسمی و تنظیم سند رسمی است. بهتر است در این زمینه با وکلای متخصص در امور ثبت و خرید شرکت، مشاوره حقوقی داشته باشید.